...

Wydarzenia / wszystkie grupy

ostatnie wpisy

Po męczących przygotowaniach do świąt , przychodzi czas szykowania kolacji sylwestrowej. Nie masz pomysłu czym zaskoczyć gości? Znudziły Cię zwykłe przystawki, koreczki czy pospolite sałatki? Koleżanki mówią, że "u Marysi, Basi czy u ... więcej >
12 grudnia 2017, wtorek [669] GRUPA OGÓLNA

W DNIU DZISIEJSZYM RESTAURACJA TANOSHII, Z POWODU REMONTU, JEST NIECZYNNA.   PRZEPRASZAMY ZA UTRUDNIENIA! DO ZOBACZENIA JUTRO.   EKIPA TANOSHII
3 kwietnia 2017, poniedziałek [1266] GRUPA OGÓLNA

Czy ten dzień może być jeszcze słodszy? Może i to tylko w Tanoshii!   Przedstawiamy Państwu trzy walentynkowe desery, przygotowane przez naszych kucharzy...   KOKOSOWY PUDDING CHIA BEZA MUS Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z TRUFLAMI   ZAPRASZAMY ... więcej >
13 lutego 2017, poniedziałek [1616] GRUPA OGÓLNA

Zacząłeś myśleć już gdzie tu by spędzić dzień zakochanych?!  Chcesz zaskoczyć swoją drugą połówkę    wykwintną kolacją w restauracji  lub romantycznym wieczorem w domu przy lampce   dobrego szampana i najlepszym ... więcej >
9 lutego 2017, czwartek [2472] GRUPA OGÓLNA

JESTEŚ W FERWORZE PRZYGOTOWAŃ ŚWIĄTECZNYCH? Z PROBLEMEM WYCHODZI CI PRZYGOTOWYWANIE 12 POTRAW NA STÓŁ WIGILIJNY? MYŚLĄC O PREZENTACH DLA NAJBLIŻSZYCH ODSTAWIASZ PRZYGOTOWYWANIE DAŃ SYLWESTROWYCH NA DRUGI PLAN?   DAJ SOBIE POMÓC !!! ZADZWOŃ ... więcej >
14 grudnia 2016, środa [1616] GRUPA OGÓLNA

28 października 2016, piątek [2020] GRUPA OGÓLNA

Łukasz (Steward) pracuje w Tanoshii od 2 lat.Potrafi zaserwować potrawę od najprostszej do najbardziej praco i czasochłonnej. Deser Mus malina-mango z karty menu to jego dzieło. W ten weekend zaproponował Nam dwa dania:   DANIE GŁÓWNE Smażony ... więcej >
14 października 2016, piątek [2316] GRUPA OGÓLNA

Nasz przepis na udany biznes?  1 ostro-łagodny szef chętna, ambitna załoga o smaku pomysłowości lata doświadczenia i zaangażowania masa głodnych i spragnionych gości   11 października Makro Polska, organizuje Dzień Własnego ... więcej >
10 października 2016, poniedziałek [2214] GRUPA OGÓLNA

Informujemy, iż w dniach 25 - 27 lipca br. odbywać się będzie delikatny remont w restauracji. Za utrudnienia, wszystkich Naszych Gości   - przepraszamy ;)    DO ZOBACZENIA WKRÓTCE !!!     
25 lipca 2016, poniedziałek [1708] GRUPA OGÓLNA

Jesteś szaleńczo zakochana/zakochany...  Chciałabyś wywrzeć na tym jedynym olbrzymie wrażenie?  Chciałbyś udowodnić swojej sympatii, że jednak potrafisz być romantyczny?  Chcielibyście spędzić ten wyjątkowy wieczór we dwoje, przy ... więcej >
2 lutego 2016, wtorek [2344] GRUPA OGÓLNA
Kalendarium wydarzeń
<< kwiecień 2018 >>
Pon Wt Śr Cz Pt So Nd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tanoshii poleca
  • Dania główne
    96. Sepia noodles : Własnoręcznie robiony makaron z pszenicy durum barwiony atramentem mątwy, podany z kurczakiem marynowanym w kurkumie, chrupiącymi warzywami oraz masłem truflowym.
    30,00 zł/porcja
  • Nigiri
    37. Maguro : z tuńczykiem
    15,00 zł/porcja
  • Zestawy
    105. Set Subarashi 44szt.: shake 2szt., maguro 2szt., ebi 2szt., tara 2szt., salmon maki 6szt., philadelphia maki 6szt., tara foto maki 6szt., eliten roll 9szt., california salmon roll 9szt.
    155,00 zł/porcja
  • Przystawki
    6. Sajgonki : Tradycyjna potrawa kuchni wietnamskiej z łososiem, warzywami i grzybkami, podawana ze słodko-kwaśnym sosem.
    18,00 zł/porcja
  • Futo maki
    70. Negi salmon tempura: tatar z łososia, ogórek, sałata, rolka pieczona w tempurze
    38,00 zł/porcja
  • Zestawy na lunch
    ZESTAW IV:
    39,00 zł/porcja
  • Futo maki
    65. Spicy ebiten maki : krewetki w tempurze, ogórek, sałata, por, pikantny majonez
    26,00 zł/porcja
  • Nigiri
    42. Ika : z kalmarem
    13,00 zł/porcja
  • Desery
    120. Mus malina-mango z gałką lodów śmietankowych:
    15,00 zł/porcja
Newsletter Tanoshii
Odwiedź Tanoshii
O nas   |   Wydarzenia   |   Menu   |   Galerie   |   Ciekawostki   |   Współpraca   |   Kontakt   |   Zamówienia on-line   |   Zapytania
~ copyright © 2012-2018 Tanoshii ~ site by AlterStudio ~ all rights reserved ~ 198664 / 64 / 3 ~